RoxanMTA ارسال شده در مارچ 16 ارسال شده در مارچ 16 (ویرایش شده) ابتدا در گیم سرور گنگ خود را بسازید سپس از طریق پاسخ به این موضوع در همین تاپیک فرم زیر را به طور کامل کپی کرده و اطلاعات مورد نیاز را با دقت پر کنید و ارسال کنید تا در زمانی مشخص جهت تست گنگ به شما تایم داده شود. نام گنگ شما : نام شما در بازی : اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ هر زمان که این موضوع قفل بود یعنی در این بازه زمانی رکسان ام تی ای پذیرش گنگ جدید ندارد. ویرایش شده در مارچ 16 توسط RoxanMTA
Hosin_Poorbohrom ارسال شده در دیروز در 05:04 PM ارسال شده در دیروز در 05:04 PM نام گنگ شما : DRK نام شما در بازی :Hosin Poorbohrom اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : من توی فکشن نیستم ولی قبلا توی مکانکی و دادگستری و پیدی و شریف و مدیک بودم قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ بله
Mahdi_Rezaali ارسال شده در دیروز در 05:25 PM ارسال شده در دیروز در 05:25 PM (ویرایش شده) نام گنگ شما : astroX نام شما در بازی :mahdi_rezaali اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : level 10 | رنک doctor medic قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ تقریبا ویرایش شده در دیروز در 05:28 PM توسط Mahdi_Rezaali
Amirreza_Sarkardeh ارسال شده در دیروز در 06:05 PM ارسال شده در دیروز در 06:05 PM گنگ شما : Damon نام شما در بازی : amirreza sarkardeh اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : level 13 police رنک officer قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید؟ بله
Artin_Motallebi ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل 22 ساعت قبل، Hosin_Poorbohrom گفته است: نام گنگ شما : DRK نام شما در بازی :Hosin Poorbohrom اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : من توی فکشن نیستم ولی قبلا توی مکانکی و دادگستری و پیدی و شریف و مدیک بودم قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ بله سلام روز دوشنبه ساعت 17 تی اس باشید جهت تست گیری
Artin_Motallebi ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل 22 ساعت قبل، Mahdi_Rezaali گفته است: نام گنگ شما : astroX نام شما در بازی :mahdi_rezaali اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : level 10 | رنک doctor medic قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ تقریبا سلام روز دوشنبه ساعت 17 تی اس باشید جهت تست گیری
Artin_Motallebi ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل 21 ساعت قبل، Amirreza_Sarkardeh گفته است: گنگ شما : Damon نام شما در بازی : amirreza sarkardeh اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : level 13 police رنک officer قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید؟ بله سلام روز دوشنبه ساعت 17 تی اس باشید جهت تست گیری
Navid_Ahmadi ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل نام گنگ شما : dragon نام شما در بازی : navid ahmadi اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : لول 21 هیچ فکشنی قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ بله کامل
Abolfazl_Javedi ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل نام گنگ شما : TITAN نام شما در بازی : Abolfazl Javedi اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : لول بنده ۳۲ هست در فکشن هم حضور ندارم قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ بله
Ramtiin_Akhvash ارسال شده در 3 ساعت قبل ارسال شده در 3 ساعت قبل نام گنگ شما : Pablo Escobar نام شما در بازی :Ramtiin Akhvash اطلاعات اکانت شما (16، هیچی) : قبلا لیدر کرایم بودم داخل شریف بودم پیوی بودم مدیک بودم جاستیس هم بودم همشون رنک های بالای ۵ بودم قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ بله
Ali_Gozali ارسال شده در 2 ساعت قبل ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) ابتدا در گیم سرور گنگ خود را بسازید سپس از طریق پاسخ به این موضوع در همین تاپیک فرم زیر را به طور کامل کپی کرده و اطلاعات مورد نیاز را با دقت پر کنید و ارسال کنید تا در زمانی مشخص جهت تست گنگ به شما تایم داده شود. نام گنگ شما : TABRIZ نام شما در بازی :ali gozali اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : level 15 قبلا تو پیدی تا رنک دیسپچ و شریف و تاکسی تا رنک دلیوری یا دیپوتی چیف درست یادم نیست و الان تو هیچ فکشنی نیستم قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید ؟ بله هر زمان که این موضوع قفل بود یعنی در این بازه زمانی رکسان ام تی ای پذیرش گنگ جدید ندارد. ویرایش شده در 2 ساعت قبل توسط Ali_Gozali اشتباه
Javid_Charyari ارسال شده در 46 دقیقه قبل ارسال شده در 46 دقیقه قبل (ویرایش شده) ابتدا در گیم سرور گنگ خود را بسازید سپس از طریق پاسخ به این موضوع در همین تاپیک فرم زیر را به طور کامل کپی کرده و اطلاعات مورد نیاز را با دقت پر کنید و ارسال کنید تا در زمانی مشخص جهت تست گنگ به شما تایم داده شود. نام گنگ شما : heta نام شما در بازی :Javid charyari اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) : 15 فکشن نیستم پیدی بودم تاکسی بودم شریف بودم مدیک بودم جاستیس بودم الان میخوام گنگ کریت کنم قوانین را بطور کامل مطالعه کرده اید؟ بله ویرایش شده در 45 دقیقه قبل توسط Javid_Charyari
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری